ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γεώργιος Ιορδανίδης
Πρόεδρος, Gama Hellas
g.iordanidis@gamahellas.com

Ο Γεώργιος Ιορδανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα κι έχει έναν γιό, τον Αλέξανδρο, που από το 2009 αποτελεί την δεύτερη γενιά στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σε ηλικία 23 ετών έγινε ο νεότερος διευθυντής υποκαταστήματος της American life Insurance company (ALICO) και στη συνέχεια της MetLife μετά την εξαγορά της.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε διακεκριμένο μέλος μεταξύ των διευθυντών των υποκαταστημάτων με έμφαση στην ανάπτυξη 21 νέων διευθυντών ομάδων και 4 νέων διευθυντών υποκαταστημάτων και μέχρι σήμερα συνεχίζει με αμείωτο το ενδιαφέρον του στην ανάπτυξη νέων συνεργατών.

Από το 2008 κατέχει την πρώτη θέση ως υποκατάστημα πωλήσεων σε συνολικό χαρτοφυλάκιο ασφαλίστρων ατυχημάτων και υγείας στην περιφέρεια Ευρώπης και από το 2012 την πρώτη θέση σε συνολικό χαρτοφυλάκιο ασφαλίστρων ατυχημάτων και υγείας στην περιφέρεια της EMEA (Europe, Middle East & Africa) για την MetLife, και από το 2022 στην NN Hellas - μετά την εξαγορά της Ελληνικής Εταιρείας MetLife, ως Διευθυντής υποκαταστήματος.

Είναι μέλος της ΕΣΑΠΕ από ενάρξεως της Ένωσης, από το 2019 μέλος του ΔΣ της Ένωσης καθώς και Πρόεδρος του Board της GAMA Global Hellas από 15/6/2023.

Δημήτρης Γαβαλάκης
Μέλος Δ.Σ., Gama Hellas
gavalakisd@gamahellas.com

Ιδρυτής της Life Plan Insurance
Γεν. Γραμματέας Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

 

Η  επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991 στην ALICO.

Τον 9ο του 1996 αρχίζει  η προσπάθεια του στο management  στην Commercial Union Life ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και έπειτα από  τρία χρόνια διακρίσεων προάγεται στη θέση του Agency Manager.

Από το 2004 και μέχρι το 2010 Υποκατάστημα του ήταν το πρώτο σε συνολικές εισπράξεις χαρτοφυλακίου ζωής της Commercial Value. Το τελευταίο διάστημα λειτουργίας της εταιρίας κατείχε και την θέση του επιθεωρητή πωλήσεων του Agency.

Σήμερα έχει την ευθύνη της εταιρίας ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Life Plan insurance, την οποία ίδρυσε, με τους επί χρόνια καταξιωμένους συνεργάτες του, τον 3ο  του 2010.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα σπουδών L.U.T.C. του “ The American College of Financial services” και  έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων του ΕΙΑΣ και της Limra, της οποίας είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής για Ελλάδα και Κύπρο από το 2018.

Τον 12ο του 2017 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. ενώ από το 2013 είναι μέλος του Δ.Σ του Ε.Ι.Α.Σ (Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών).

Κατείχε την θέση του Πρόεδρου της ΕΣΑΠΕ (Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος) από το 2011 έως το 2017, οπότε και αποσύρθηκε λόγω της εκλογής του στο Ε.Ε.Α. ενώ έχει διατελέσει 2 φορές Πρόεδρος  της Ε.Α.Δ.Ε (Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος).

Τέλος είναι Μέλος του GAMA Board από την ίδρυσή του,  μιας και ήταν Πρόεδρος της ΕΣΑΠΕ όταν η Ένωση συμφώνησε και υλοποίησε την ίδρυση του παραρτήματος στην Ελλάδα και ανέλαβε την Προεδρία από τον Μάρτιο του 2021 – Ιούνιο του 2023.

 

Ιωάννης Τοζακίδης
Μέλος Δ.Σ., Gama Hellas
tozakidisj@gamahellas.com

Πρόεδρος ΕΣΑΠΕ
Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων
Ιδρυτής της Liberty Insurance Agents

 

Ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης είναι ιδρυτής  & Γενικόs Διευθυντήs της  Liberty Insurance Agents. 

Διαθέτει εμπειρία 44 ετών στην ασφαλιστική αγορά.

Είναι κάτοχος BA (Business Administration) από το Middlesex University, του πτυχίου L.U.T.C.F. (Life Underwriting training Council Fellow), ενώ έχει ολοκληρώσει τριετή κύκλο σπουδών στο Marketing. Είναι απόφοιτος του Διεθνούς προγράμματος του ΕΙΑΣ «European Insurance Intermediaries της EFICERT». Είναι επίσης απόφοιτος του προγράμματος διοίκησης της LIMRA.

Από το 1997 είναι μέλος της GAMA International και το 2006 του απονεμήθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό το βραβείο «First International Class Award» στην Αμερική. 

Είναι ιδρυτικό μέλος της επιτροπής της Gama Hellas από το 2014 και διετέλεσε Πρόεδρος του παραρτήματος του Οργανισμού για την περίοδο 2016-2018 ενώ έως σήμερα παραμένει στο board της GAMA Hellas.

Τον Δεκέμβριο του 2015 εξελέγη Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠΕ και από τον Δεκέμβριο του 2017 εκτελεί χρέη Προέδρου του ΔΣ της ΕΣΑΠΕ.  Παράλληλα τον Μάιο του 2020 - Μάιο 2021  ανέλαβε Πρόεδρος τηs ΕΑΔΕ,  από τον Ιούνιο του 2022 - Ιούνιο 2023 Γεν. Γραμματέας και από 30/6/2023 Πρόεδρος.

Από το 2018 είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

 


President of ESAPE (Union of Insurance Agents' Managers, Greece)
Agency Manager
Founder & Managing Director of Liberty Insurance Agents

 

Ioannis Tozakidis is the Founder & Managing Director of Liberty Insurance Agents. 

He has been active in the insurance market for 44 years, over the span of which he has received multiple awards for his professional achievements. He, moreover, is a vastly experienced Agency Manager who worked with Interamerican Insurance between 1984 and January 2019. 

Actually, in 2012 Interamerican presented him and his team with a CSR award in acknowledgement of their involvement and meaningful contribution to society. 

He holds a BA in Business Administration from Middlesex University, is L.U.T.C.F. (Life Underwriting Training Council Fellow) and a graduate of a three-year course in Marketing and he has attended LIMRA's management course.

A GAMA International member since 1997, he received a GAMA First International Class Award in 2006 in the USA. He is also a founding member of GAMA Hellas, which was established in 2014, he served as President of the Greek Chapter of GAMA for 2016-2018 and is today a GAMA Hellas BoD member.

In December 2015 he was elected Secretary General of the BoD of ESAPE (Union of Insurance Agents' Managers, Greece) and in December 2017 he became President thereof.

In addition, he is BoD member of EADE (H.U.I.I. - Hellenic Union of Insurance Intermediaries) and he served as its President from May, 2020 until May, 2021, from June 2022 - June 2023 Secretary General and from 30/6/2023 President.

Since 2018 he has been Vice-President of EEA's (the Athens Chamber of Tradesmen) Committee on Insurance.

Γιώργος Τσιώμος
Μέλος Δ.Σ., Gama Global Hellas
george@tsiomos.gr

Ο Γιώργος Τσιώμος γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1982. Είναι Επικεφαλής Γραφείων Πωλήσεων στην Αγία Παρασκευή, το Πολύγωνο και τη Μυτιλήνη, αποκλειστικής συνεργασίας με την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Σύνταξης Allianz, διαθέτει Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Financial Advisor –SQF4 Eficert Certification Ranking, είναι πιστοποιημένος στο Individual Risk Management Architecture από την IFAAcademy και κατέχει πιστοποιητικό της κεφαλαιαγοράς για τη διάθεση μεριδίων ή μετοχών ΟΣΕΚΑ ή άλλων οργανισμών συλλογικών επενδύσεων.

Τα Γραφεία Πωλήσεων που διευθύνει, κατέχουν την πρώτη θέση σε χαρτοφυλάκιο και παραγωγή Γενικών Ασφαλίσεων μεταξύ των Γραφείων Agency της Allianz και τη δεύτερη στον κλάδο Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, επί σειρά ετών.

Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη, την υποστήριξη και ικανοποίηση των συνεργατών του και των πελατών εξίσου και «φανατικός οπαδός» της έννοιας «δια βίου μάθηση»!

Είναι μέλος της GAMA Global Hellas την τελευταία πενταετία.

Είναι παντρεμένος με διακεκριμένη αθλήτρια του άλματος εις ύψος με συμμετοχή σε ολυμπιακούς αγώνες και ο ίδιος βρίσκει πάντα χρόνο για ιστιοπλοΐα και ερασιτεχνικούς αγώνες μπάσκετ, παρόλο που είναι πατέρας τριών παιδιών.

 

 

George Tsiomos was born in Maroussi in 1982. He is Head of Sales Offices in Agia Paraskevi, Polygono and Mytilene, in exclusive cooperation with Allianz European Reliance.

He has studied Business Administration and is an Allianz Certified Pension Advisor, holds a European Financial Advisor -SQF4 Eficert Certification Ranking, is certified in Individual Risk Management Architecture by IFAAcademy and holds a capital market certificate for the distribution of units or shares of UCITS or other collective investment schemes.

The Sales Offices he manages are ranked first in P&C portfolio and new sales among Allianz’s Agency Offices and second in L&H for many years.

He emphasizes on growth, support and satisfaction of his agents  and clients alike and a "fanatic believer" in the concept of "lifelong learning"!

He has been a member of GAMA Global Hellas for the last five years.

He is married to a distinguished high jump athlete with participation in an Olympiad and he always finds time for sailing and amateur basketball games, even though he is the father of three children.

Φωτεινή Κουκουλιάκου
Μέλος Δ.Σ., Gama Global Hellas

Η Φωτεινή Κουκουλιάκου γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1973 και έχει ένα γιο 22 ετών.

Ξεκίνησε από πολύ νωρίς την επαγγελματική της σταδιοδρομία, το 1991, ως ασφαλιστική σύμβουλος.

Σταθμός στην επαγγελματικής της πορεία,  η στρατολόγηση της από τον manager της Δημήτρη Γαβαλάκη στην Commercial Union Life το 1996, με τον οποίο συνεργάζεται έως και σήμερα. Από το 2010 εργάζεται ως Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων στην ανεξάρτητη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Life Plan Insurance που ίδρυσε ο Δημήτρης Γαβαλάκης με όλη την ομάδα συνεργατών του .

Από το 2011 έως το 2013 υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ), ενώ έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας της Ένωσης το 2013 και Αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠΕ από το 2016 έως το 2018.

Είναι μέλος της GAMA από το 2014 και έχει έκτοτε συμμετάσχει σε όλα τα Lamp Της GAMA στην Αμερική. Το 2016 , έλαβε την διεθνή διάκριση της GAMA, Front Line Excellence Award στο Lamp της GAMA στο Las Vegas.

Το όραμα της είναι η ανάπτυξη νέων καταξιωμένων επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων, οι οποίοι ως συνεργάτες της Life Plan θα αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας  στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θα προσφέρουν εξασφάλιση & οικονομική ευημερία στους ίδιους αλλά και τους πελάτες τους.

 

 

Fotini Koukouliakou was born in February 1973 and has a 22-year-old son.

She started her professional career very early, in 1991, as an insurance agent.

A milestone in her professional career was her recruitment by her manager Dimitris Gavalakis to Commercial Union Life in 1996, with whom she still collaborates today. Since 2010 she has been working as Unit manager at the independent insurance mediation company Life Plan Insurance founded by Dimitris Gavalakis with his entire team of partners.

From 2011 to 2013 she was a member of the BoD of ESAPE (Union of Insurance Agents' Managers, Greece), while she has been Secretary General of the association in 2013 and Vice-President of ESAPE from 2016 to 2018.

She has been a member of GAMA since 2014 and has since then participated in all GAMA Lamps in USA. In 2016, she received GAMA's international distinction, Front Line Excellence Award at GAMA's Lamp in Las Vegas.

Her vision is the development of new accomplished professional insurance agents, who as partners of Life Plan will be synonymous with quality in insurance mediation and will provide security & financial prosperity to themselves as well as to their clients.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ: