ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Δημήτρης Γαβαλάκης
Πρόεδρος, Gama Hellas
gavalakisd@gamahellas.com

Γεν. Γραμμ. Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων - Ιδιοκτήτης Life Plan insurance

Η  επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991 στην ALICO.

Τον 9ο του 1996 αρχίζει  η προσπάθεια του στο management  στην Commercial Union Life ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και έπειτα από  τρία χρόνια διακρίσεων προάγεται στη θέση του Agency Manager.

Από το 2004 και μέχρι το 2010 Υποκατάστημα του ήταν το πρώτο σε συνολικές εισπράξεις χαρτοφυλακίου ζωής της Commercial Value . Το τελευταίο διάστημα λειτουργίας της εταιρίας κατείχε και την θέση του επιθεωρητή πωλήσεων του Agency .

Σήμερα έχει την ευθύνη της εταιρίας ασφαλιστικής Διαμεσολάβηση Life Plan insurance , την οποία ίδρυσε, με τους επί χρόνια καταξιωμένους συνεργάτες του, τον 3ο  του 2010.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα σπουδών L.U.T.C. του “ The American College of Financial services” και  έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων του ΕΙΑΣ και της Limra, της οποίας είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής για Ελλάδα και Κύπρο από το 2018.

Τον 12ο του 2017 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. ενώ από το 2013 είναι μέλος του Δ.Σ του Ε.Ι.Α.Σ (Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών).

Κατείχε την θέση του πρόεδρου του Π.Σ.Σ.Α.Σ (Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων) από το 2011 έως το 2017, οπότε και αποσύρθηκε λόγω της εκλογής του στο Ε.Ε.Α. ενώ έχει διατελέσει 2 φορές πρόεδρος  της Ε.Α.Δ.Ε (Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος).

Τέλος είναι μέλος του GAMA board από την ίδρυση του μιας και ήταν πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ όταν ο Σύνδεσμος συμφώνησε και υλοποίησε την ίδρυση του παραρτήματος στην Ελλάδα.

 

Ιωάννης Τοζακίδης
Μέλος Δ.Σ., Gama Hellas
tozakidisj@gamahellas.com

Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ
Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων
Ιδρυτής της Liberty Insurance Agents

 

Ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης είναι ιδρυτής  & Γενικόs Διευθυντήs της  Liberty Insurance Agents.

Διαθέτει εμπειρία 40 ετών στην ασφαλιστική αγορά κι έχει διατελέσει Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων στην Interamerican από το 1984 έως τον Ιανουάριο του 2019 με πλήθος παραγωγικών βραβεύσεων.

Το 2012 απονεμήθηκε στον ίδιο και στους συνεργάτες του το βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης από την Interamerican για την έμπρακτη συνεισφορά τους στην κοινωνία.

Είναι κάτοχος BA (Business Administration) από το Middlesex University, του πτυχίου L.U.T.C.F. (Life Underwriting training Council Fellow), ενώ έχει ολοκληρώσει τριετή κύκλο σπουδών στο Marketing. Είναι επίσης απόφοιτος του προγράμματος διοίκησης της LIMRA.

Από το 1997 είναι μέλος της GAMA International και το 2006 του απονεμήθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό το βραβείο «First International Class Award» στην Αμερική.

Είναι ιδρυτικό μέλος της επιτροπής της Gama Hellas από το 2014 και διετέλεσε Πρόεδρος του παραρτήματος του Οργανισμού για την περίοδο 2016-2018 ενώ έως σήμερα παραμένει στο board της GAMA Hellas.

Τον Δεκέμβριο του 2015 εξελέγη Γενικός Γραμματέας του ΠΣΣΑΣ και από τον Δεκέμβριο του 2017 εκτελεί χρέη Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΣΑΣ. Παράλληλα είναι Μέλος του ΔΣ της ΕΑΔΕ, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος από τον Μάιο του 2020 έως τον Μάιο του 2021.

 Από το 2018 είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.


President of PSSAS (Insurance Agency Managers Association of Greece)
Agency Manager
Founder & Managing Director of Liberty Insurance Agents

Ioannis Tozakidis is the Founder & Managing Director of Liberty Insurance Agents. 

He has been active in the insurance market for 40 years, over the span of which he has received multiple awards for his professional achievements. He, moreover, is a vastly experienced Agency Manager who worked with Interamerican Insurance between 1984 and January 2019. 

Actually, in 2012 Interamerican presented him and his team with a CSR award in acknowledgement of their involvement and meaningful contribution to society. 

He holds a BA in Business Administration from Middlesex University, is L.U.T.C.F. (Life Underwriting Training Council Fellow) and a graduate of a three-year course in Marketing and he has attended LIMRA's management course.

A GAMA International member since 1997, he received a GAMA First International Class Award in 2006 in the USA. He is also a founding member of GAMA Hellas, which was established in 2014, he served as President of the Greek Chapter of GAMA for 2016-2018 and is today a GAMA Hellas BoD member.

In December 2015 he was elected Secretary General of the BoD of PSSAS (Insurance Agency Managers Association of Greece) and in December 2017 he became President thereof.

In addition, he is BoD member of EADE (H.U.I.I. - Hellenic Union of Insurance Intermediaries) and he served as its President from May, 2020 until May, 2021. Since 2018 he has been Vice-President of EEA's (the Athens Chamber of Tradesmen) Committee on Insurance.

Χριστόδουλος Ελληνόπουλος
Μέλος Δ.Σ., GAMA Hellas
cellinopoulos@cnpcyprus.com

Γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 3 Οκτωβρίου 1969.  Έχει σπουδάσει στο Λονδίνο (City University) και είναι κάτοχος του πτυχίου BSc Insurance & Investment καθώς και του MBA (Marketing).  Είναι επίσης κάτοχος των επαγγελματικών τίτλων LUTC Fellow, Fellow of the Chartered Insurance Institute Of The UK και έχει τον τίτλο του Chartered Insurer.  Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της LIMRA για το FMDP καθώς επίσης και του LUTC. 

Διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων σε τρείς Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Κύπρο και έχει εργαστεί στην Αγγλία, Ρουμανία και Ελλάδα. Από το 2017 έχει δημιουργήσει το δικό του Υποκατάστημα στη CNP Cyprilaife.  Είναι πατέρας δύο παιδιών και χόμπυ του είναι η πυγμαχία, το Kick Boxing και η μοτοσυκλέτα του.

Γεώργιος Ιορδανίδης
Μέλος Δ.Σ., GAMA Hellas
g.iordanidis@gamahellas.com

Ο Γεώργιος Ιορδανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα κι έχει έναν γιό, τον Αλέξανδρο, που από το 2009 αποτελεί την δεύτερη γενιά στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από φοιτητής και σε ηλικία 23 ετών έγινε ο νεότερος διευθυντής υποκαταστήματος της American Life Insurance company (ALICO) και στη συνέχεια της MetLife μετά την εξαγορά της.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε διακεκριμένο μέλος μεταξύ των διευθυντών των υποκαταστημάτων με έμφαση στην ανάπτυξη 21 νέων διευθυντών ομάδων και 4 νέων διευθυντών υποκαταστημάτων και μέχρι σήμερα συνεχίζει με αμείωτο το ενδιαφέρον του στην ανάπτυξη νέων συνεργατών.

Από το 2008 κατέχει την πρώτη θέση ως υποκατάστημα πωλήσεων σε συνολικό χαρτοφυλάκιο ασφαλίστρων ατυχημάτων και υγείας στην περιφέρεια Ευρώπης και από το 2012 την πρώτη θέση σε συνολικό χαρτοφυλάκιο ασφαλίστρων ατυχημάτων και υγείας στην περιφέρεια της EMEA (Europe, Middle East & Africa) για την MetLife.

Είναι μέλος του ΠΣΣΑΣ από ενάρξεως του συλλόγου, από το 2019 μέλος του ΔΣ του συλλόγου καθώς και μέλος του Βoard της Gama Global Hellas.

 

Θανάσης Κατσιγιάννης
Μέλος Δ.Σ., Gama Hellas
katsigiannisa@gamahellas.com

Ο Θανάσης έχει τη θέση του Managing Partner στην «FREEDOM», με καθήκοντα του την ανάπτυξη αλλά και καθοδήγηση των ασφαλιστικών συμβούλων.  

Η «Freedom» είναι ένας ανεξάρτητος πάροχος ασφαλιστικών υπηρεσιών, ο οποίος συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του tied agency και του ελεύθερου δικτύου, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. 

Ο Θανάσης εντάχθηκε στο θεσμό της GAMA το 2006 και έχει παρακολουθήσει έκτοτε  κάθε ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της GAMA Ελλάδας και διετέλεσε πρόεδρος τη διετία 2018-2020. 

Είναι παντρεμένος με τη Σόφια και πατέρας τριών παιδιών. Το  μεγαλύτερο μέρος του  ελεύθερου χρόνου του το αφιερώνει σε προπονήσεις  για  συμμετοχή του σε αθλητικά γεγονότα όπως το τρίαθλο.


Thanasis Katsigiannis is the Managing Partner of FREEDOM, an independent insurance services provider, that combines the advantages of the tied agency system with the ability to offer a wide range of products and services from a bigger number of insurance entities.

He provides leadership and direction to talented insurance agents, aligning sales objectives with firm business strategy. 

Thanasis started his career in insurance industry in 1989. In 2004 he became Agency Manager and for fourteen years he managed the most successful Agency of the company and one of the top performing – both in quantitative and qualitative terms – in the Greek insurance market.

In 2017, he co-founded FREEDOM. He guided the company to strong performance in new sales and solid profitability within three years.

Thanasis joined GAMA in 2006 and has attended each and every annual conference held in the USA. He is one of the founding members of GAMA Greece and chairman since June 2018.  

 

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ: