ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ιωάννης Τοζακίδης
Πρόεδρος, Gama Hellas
tozakidisj@gamahellas.com

Ο Γιάννης Τοζακίδης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην Interamerican το 1979, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος έχοντας προϋπηρεσία σε μεγάλη εμπορική εταιρία.

Το 1982 αναβαθμίστηκε σε Unit Manager, ενώ από το 1984 έως σήμερα  συντονίζει τη δική του ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων με πλήθος παραγωγικών βραβεύσεων.

Είναι κάτοχος  BA (Business Administration) από το Middlesex University, του πτυχίου L.U.T.C.F. ( Life Underwriting training Council Fellow) , ενώ έχει ολοκληρώσει τριετή κύκλο σπουδών στο Marketing.

Είναι επίσης απόφοιτος του προγράμματος διοίκησης της LIMRA.

Είναι διαχρονικά μέλος του Star Club Συντονιστών της Interamerican ενώ το 2006 έλαβε το First International Class Award από το Διεθνή Οργανισμό GAMA International του οποίου είναι μέλος από το 1997 συμμετέχοντας σε όλα τα ετήσια συνέδρια.

Το 2012 απενεμήθη στον Γιάννη Τοζακίδη και τους Συνεργάτες του το Βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης από την Interamerican για την έμπρακτη συνεισφορά τους στην κοινωνία.

Είναι ιδρυτικό μέλος της επιτροπής GAMA Hellas από το 2014 και μέλος του ΠΣΣΑΣ από το 1988. Τον Δεκέμβριο του 2015 ανέλαβε τα καθήκοντά του ως  Γενικός  Γραμματέας  του Διοικητικού  Συμβουλίου του ΠΣΣΑΣ ενώ τον Ιούνιο του 2016 ανέλαβε τη θέση του Προέδρου της GAMA Hellas.

Θανάσης Κατσιγιάννης
Μέλος Δ.Σ., Gama Hellas
katsigiannisa@gamahellas.com

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης (48) είναι διευθυντής γραφείου της NN Hellas από το 2004. Ξεκίνησε ως ασφαλιστικός σύμβουλος, μόλις είκοσι ετών και πολύ σύντομα αποφάσισε να εγκαταλείψει τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία, αλλά και την αθλητική δημοσιογραφία για να αφοσιώθεί στην συγκεκριμένη καριέρα.

Το 2001 θα γίνει Unit Manager και το 2004 Agency Manager στο Γραφείο της Γλυφάδας, το οποίο διακρίνεται κάθε χρόνο μεταξύ των κορυφαίων του δικτύου agency της εταιρίας για τις παραγωγικές και ποιοτικές επιδόσεις που επιτυγχάνει. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του ανθρωπίνου δυναμικού των πωλήσεων, η εμπειρία του Θ. Κατσιγιάννη περιλαμβάνει και την δημιουργία 2 νέων γραφείων πωλήσεων, με επικεφαλής διευθυντές που έχτισαν την καριέρα τους στο Γραφείο Γλυφάδας. Με 80 ασφαλιστικούς συμβούλους, 3 unit managers και 20 άτομα διοικητικό προσωπικό, το Γραφείο Γλυφάδας είναι σήμερα από τα δυναμικότερα της εταιρίας και της ελληνικής αγοράς.

Η γνωριμία του με την GAMA International ξεκίνησε το 2006 – έκτοτε παρακολοθουθεί αδιαλείπτως το ετήσιο διεθνές συνέδριο – και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της GAMA Hellas.

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Στον ελεύθερο χρόνο του προπονείται εντατικά στο τρίαθλο.

Δημήτρης Γαβαλάκης
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ., Gama Hellas
gavalakisd@gamahellas.com

Ο Δημήτρης Γαβαλάκης κατέχει τη θέση του Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Σ.Α.Σ) από το 2011, είναι μέλος του board του παραρτήματος της GAMA International στην Ελλάδα και μέλος Δ.Σ του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ).

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, το 1991, στην ALICO. Το 1996 αρχίζει η προσπάθειά του στο μάνατζμεν  στην Commercial Union Life ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και έπειτα από  τρία χρόνια διακρίσεων προάγεται στη θέση του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων (Agency Manager). Το διάστημα 2004-2010 το Υποκατάστημά του ήταν το πρώτο σε συνολικές εισπράξεις χαρτοφυλακίου ζωής της Commercial Value. Την τελευταία περίοδο λειτουργίας της εταιρείας κατείχε και τη θέση του επιθεωρητή πωλήσεων του εταιρικού δικτύου (Agency).

Σήμερα έχει την ευθύνη της εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβηση Life Plan Insurance, την οποία ίδρυσε με τους επί χρόνια καταξιωμένους συνεργάτες του, τον Μάρτιο  του 2010, και η οποία λειτουργεί με βάση της του μοντέλου, Agency System, χωρίς δέσμευση αποκλειστικής συνεργασίας με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα σπουδών L.U.T..C του T.A.C., που εκπροσωπούσε στην Ελλάδα το Ι.Χ.Ο.Σ., έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων της Limra και του Ε.Ι.Α.Σ. και από το 2013 συμμετέχει στα συνέδρια της GAMA International, έχοντας λάβει τις διακρίσεις I.M.A. (International Management Award) bronze και silver για τα έτη 2015 και 2016 αντίστοιχα.

Κλέαρχος Πεφάνιος
Μέλος Δ.Σ., Πρόεδρος διετίας 2014 - 2016, Gama Hellas
pefaniosk@gamahellas.com

Ο κ. Κλέαρχος Πεφάνιος είναι καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς. Από το 1986 υπηρετεί με πάθος τις αξίες της ασφαλιστικής βιομηχανίας χαράσσοντας μια λαμπρή καριέρα στον χώρο των πωλήσεων και του management.

Από το 1994 έως το 2016 εργάστηκε στην  International Life, ανεβαίνοντας σταθερά όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας πωλήσεων. Ανέπτυξε και καθοδήγησε στην καριέρα του περισσότερους από 300 ασφαλιστικούς συμβούλους. Υπήρξε επιτυχημένος Agency Manager για περισσότερα από 20 χρόνια και το 2007 εξελίχθηκε σε Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων. Το 2012 ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Εμπορικού Τομέα, με τομείς ευθύνης του το Agency System και την Εκπαίδευση του Ομίλου, έχοντας υπό την εποπτεία του περισσότερα από 40 γραφεία και 500 ασφαλιστικούς συμβούλους.

Συμμετέχει ενεργά σε παγκόσμιους και ελληνικούς ασφαλιστικούς φορείς. Είναι μέλος της GAMA από το 2005 και παρακολουθεί ανελλιπώς τα Παγκόσμια Συνέδρια LAMP που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ. Έχει κατακτήσει 5 χρονιές το First in Class Award της GAMA International, την κορυφαία διάκριση που μπορεί να κατακτήσει διεθνώς ένα στέλεχος πωλήσεων Ασφαλίσεων Ζωής,  ενώ παράλληλα έχει βραβευτεί 7 φορές με το International Management Award. Το 2014, σε συνεργασία με στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς,  υλοποίησε ένα όραμα χρόνων, τη δημιουργία του 1ου Πανευρωπαϊκού παραρτήματος, του GAMA Hellas, διατελώντας Πρόεδρος του Παραρτήματος για τη διετία 2014-2016.

Επίσης, είναι μέλος του M.D.R.T. και του Π.Σ.Σ.Α.Σ. και διετέλεσε 1ος & 2ος Αντιπρόεδρος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής LIMRA για τη τετραετία 2012-2016.

Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Ζερβουδάκη και έχει δύο κόρες 11 και 9 ετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ GAMA HELLAS:
ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ:
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ