Ποιοι είμαστε

H GAMA Global Hellas είναι τα μέλη της.
Διδάσκει και διδάσκεται!

Τι είναι η GAMA Global Hellas

Η GAMA Global Hellas είναι το εγκεκριμένο και επίσημο παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού GAMA Global για την Ελλάδα και την Κύπρο και το πρώτο στην Ευρώπη.

Αποτελεί τον μοναδικό τρόπο σύνδεσης μελών από την Ελλάδα και την Κύπρο με τον Διεθνή Oργανισμό.

Ο σκοπός της GAMA Global Hellas είναι να υπηρετεί τις ανάγκες ανάπτυξης των managers, χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές που έχουν αναπτύξει πολύ επιτυχημένα συστήματα πωλήσεων στις ΗΠΑ.

Στηρίζει τους managers με σύγχρονες εφαρμογές ώστε να αναπτυχθούν, να γίνουν καλύτεροι, αποδοτικότεροι και να διευθύνουν με επιτυχία τα γραφεία τους. 

Παρουσίαση Gama Global Hellas

 

ΙΔΡΥΣΗ

Μετά από 2 χρόνια εντατικής προσπάθειας, ιδρύθηκε η GAMA Hellas, το επίσημο παράρτημα της  GAMA International  στην Ελλάδα.

Η υπογραφή του σχετικού memorandum μεταξύ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ) και της GAMA International, πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του LAMP 2014 στο Nashville των ΗΠΑ με πρόεδρο τον κ. Κλέαρχο Πεφάνιο.

Τη δυναμική του πρώτου παραρτήματος της GAMA International στην Ευρώπη, της GAMA Global Hellas, ενισχύει η ανάληψη της Προεδρίας από τον Γιάννη Τοζακίδη, μέλους της GAMA Hellas, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούνιο του 2016.

Ο Γιάννης Τοζακίδης, νέος Πρόεδρος της GAMA Hellas, τόνισε σε Δελτίο Τύπου ΠΣΣΑΣ - GAMA Hellas, 22/06/2016 : 

«Η εναλλαγή προσώπων στη διοίκηση του τοπικού παραρτήματος της GAMA συνιστά μια ανανέωση της δέσμευσης για την εισαγωγή όλο και περισσοτέρων συναδέλφων στη σύγχρονη γνώση για το management.

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από υψηλές απαιτήσεις και οφείλουμε να τροφοδοτούμε συνεχώς, μέσα από συνεχή επαγγελματική αναβάθμιση, την παραγόμενη αξία για την ιδιωτική ασφάλιση και τους ασφαλισμένους.

Συνεχίζουμε με αυτό τον σταθερό προσανατολισμό και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του θεσμού».

GAMA International

Η GAMA International είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε  πριν απο  62 χρόνια, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ηγετών που διαμορφώνουν  και συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Αποτελεί έναν κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό αφοσιωμένο αποκλειστικά στη διαρκή βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των managers όλων των βαθμίδων.

Κεντρικός πυλώνας των δραστηριοτήτων της, αποτελεί η παροχή σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και τεχνικών, οι οποίες εξοικειώνουν τους managers με τις νέες απαιτήσεις της εποχής και εφαρμοσμένες πρακτικές από τα πιο επιτυχημένα γραφεία πωλήσεων των ΗΠΑ.

Bonnie Godsman
CEO, GAMA INTERNATIONAL
With a rich and long-standing history GAMA International is the premiere global organization for field leaders in the insurance, investment and financial services industry, providing the tools and resources needed for agents and advisors to build themselves, their teams and their businesses. And the results prove this; according to our 2016 Member Satisfaction Survey, more than 80 percent of GAMA International members reported that they were able to operationalize or implement key learnings or takeaways from one of our many products or programs, including our award-winning GAMA International Journal. And GAMA Hellas emulates our long-standing tradition as one of our best and fastest growing chapters, strategically positioned to be your in-market partner providing you with the leadership tools and resources you need to grow your business. Membership is second to none and I highly encourage all Greek field leaders to take advantage of the value-added benefits from GAMA Hellas. Wishing you every success on your leadership journey.
Θανάσης Κατσιγιάννης
Πρόεδρος GAMA HELLAS
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα, 5 χρόνια μετά την ίδρυση της GAMA Hellas, του ελληνικού παραρτήματος της GAMA International, έχουμε ήδη διανύσει μια σημαντική διαδρομή σε ό,τι αφορά στην αναβάθμιση του επαγγέλματος. Μέσα από την διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και άλλων δράσεων που σηματοδοτούν την αξία του manager-ηγέτη και τον καθοριστικό του ρόλο στην ανάπτυξη επαγγελματιών, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για τον ασφαλισμένο και να ενδυναμώσουμε την αξιοπιστία της ιδιωτικής ασφάλισης, τόσο στους κλάδους ζωής, υγείας και επενδύσεων, όσο και στους κλάδους ασφάλισης περιουσίας και ευθύνης.

Άλλωστε η ιδιωτική ασφάλιση πάντοτε αποτελούσε μία πολυδιάστατη δραστηριότητα και στόχος της GAMA Hellas κατά την διάρκεια της διετίας 2019-2021 είναι να αναδείξει την σφαιρική αντίληψη του manager – ηγέτη και να προάγει τη γνώση, τις δεξιότητες και τις στρατηγικές που θα οδηγήσουν στην δημιουργία επαγγελματιών ικανών να παρέχουν ολιστική εξυπηρέτηση στις Ελληνίδες και στους Έλληνες που τους εμπιστεύονται τη ζωή, την περιουσία και την προστασία της αξιοπρέπειάς τους.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ: