ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ GAMA HELLAS
Δελτίο Τύπου

 

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της,  και η GAMA Global Hellas www.gamahellas.com,  θα πραγματοποιήσουν υβριδικά το 9ο Συνέδριό τους (υπό την αιγίδα της GAMA Global www.gamaglobal.org),  την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, live streaming και διαζώσης, με τίτλο:    

“Leadership: The Past, the Present & the Future”

Στο επίκεντρο των εργασιών της κορυφαίας αυτής συνάντησης των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας θα είναι, όπως κάθε χρόνο, οι νέες τάσεις και προκλήσεις της ηγεσίας σε μία εποχή μετάβασης και μεταβλητότητας για την ΕλλαδοΚυπριακή αγορά.

Το συνέδριο φέτος θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς θα πραγματοποιηθεί - με φυσική παρουσία και διαδικτυακά,  (live streaming) για Ελλάδα / Κύπρο / ΗΠΑ αλλά και σε όλα τα παραρτήματα του οργανισμού σε Καναδά, Μπαχάμες, Κίνα, Μεξικό, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και Χόνγκ Κόνγκ - στο εμβληματικό Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης. Ο χώρος συνάδει άρτια προς τη θεματολογία του φετινού συνεδρίου: Η ιστορική εξέλιξη της έννοιας της Ηγεσίας και τι μπορούμε να διδαχτούμε μέσα από την ιστορική της αναδρομή.

Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει αρχές και αξίες που ξεκινούν από την Αρχαία Ελλάδα και ενέπνευσαν την σύγχρονη διανόηση σε θέματα Ηγεσίας, Εταιρικής Κουλτούρας και καλύτερης κατανόησης του στρατηγικού ρόλου της Διοίκησης των Ανθρωπίνων Πόρων.

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το GAMA Globals LAMP και, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί το κορυφαίο γεγονός σε ό,τι αφορά στο management, στην ηγεσία και στην αποτελεσματική διαχείριση και παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού των δικτύων πωλήσεων.

Πρόκειται για το 9ο κατά σειρά συνέδριο το οποίο πραγματοποιείται από την GAMA Global και το 7ο από την ίδρυση της GAMA Global Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιριών – Χορηγών & Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Θα σας ενημερώσουμε προσεχώς με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές του συνεδρίου καθώς και για το κόστος συμμετοχής, αλλά και τη διαδικασία εγγραφής.

 

Το Δ.Σ της ΕΣΑΠΕ                                                             Το Board της GAMA Global Hellas